Δοκιμασμένο: Εδώ είναι 4 τρόποι για να μείνετε δημιουργικοί υπό καραντίνα

Ας είμαστε σαφείς για ένα πράγμα: Η παραμονή στο σπίτι είναι απαραίτητη για να μας κρατήσει όλους ασφαλείς. Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι μπορεί να πάρει το φόρο του-ειδικά όταν ψάχνουμε για μια μικρή έμπνευση, μια μικρή σπίθα για να μας κρατήσει δημιουργικούς. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε την κίνηση, και όλοι μας θα πάμε σε αυτό με τον δικό μας τρόπο.

Και ευτυχώς για όσους από εμάς κολλήσει σε ένα τέλμα, το Διαδίκτυο υπάρχει, και είναι μια εξαιρετική πηγή ιδεών. Εδώ είναι μερικά πράγματα που οι άνθρωποι έχουν κάνει για να διοχετεύσουν τη δημιουργική ενέργειά τους αυτές τις μέρες:

Λαμβάνοντας σε κάποια κουλτούρα

Το πρώτο βήμα για να γίνετε δημιουργικοί είναι πάντα να εμπνευστείτε, κάτι που μπορείτε εύκολα να κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας. Υπάρχουν πολλά μουσεία που μπορείτε να επισκεφθείτε online και εξαιρετικές αναγνώσεις (τόσο τοπικές όσο και διεθνείς) μπορείτε να παραγγείλετε από τα βιβλιοπωλεία. Και αν ψάχνετε για μια γιορτή για τα μάτια, μπορείτε να ελέγξετε έξω μερικά πολύ #aesthetic ταινίες κινουμένων σχεδίων. Εκείνοι που θέλουν περισσότερη τοπική γεύση στις ταινίες τους μπορούν να ελέγξουν έξω τις ταινίες όπως τη βασίλισσα ομορφιάς της Κυριακής και τα αγόρια φραγμών on-line. Και ας μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος του θεάτρου αλλάζει επίσης ταχύτητα και καθιστά δυνατή για σας να παρακολουθήσετε broadway επιτυχίες από την άνεση του σπιτιού σας.

Να πάρει δημιουργική στην κουζίνα

Οποιαδήποτε χαλαρή κύλιση προς τα κάτω ζωοτροφών σας είναι πολύ πιθανό να διακοπεί από τουλάχιστον μία φωτογραφία ενός από τους φίλους σας ‘λαχταριστό γαστρονομικές δημιουργίες (πόσες φορές έχετε δει ube τυρί pandesal στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα;). Αλλά υπάρχει ένα ορισμένο ζεν να βρεθεί στο μαστίγωμα κάτι επάνω στην κουζίνα, είτε πρόκειται για τη δική τους ανατροπές για τα πιάτα (μπέικον bibimbap, κανείς;) ή θα επιπλέον με επένδυση. Ο καθένας μπορεί να μαγειρέψει, και δεν είναι κακό να το δοκιμάσετε μόνοι σας!

Δημιουργία σε οποιαδήποτε μορφή

Είτε είστε freestyling ένα σκίτσο ή να πάρει κάποια δημιουργική λέξη εμετό, υπάρχει πολλή αξία σε μόλις πάρει κάτι έξω για να εκφραστείτε. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το αστείο σου, δεν πειράζει. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να δοκιμάσετε, από γράμματα στη φωτογραφία και την απεικόνιση της μόδας. Το διαδίκτυο είναι εδώ για σας!

Κάνοντας μουσική με ό, τι έχετε

Σκέφτηκες ποτέ ότι έχεις ταλέντο στη μουσική; Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να μαθαίνετε πώς να οξύνει αυτές τις δεξιότητες. Και αν δεν έχετε ένα όργανο που βρίσκεται γύρω στο σπίτι, μπορείτε πάντα να αυτοσχεδιάσετε με ό, τι έχετε, από μπουκάλια μπύρας και τηγάνια σε κουτάλια και ακόμη και το αυτοκίνητο της οικογένειάς σας. Πάρτε το από την τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Barbie Almalbis και live looper Zsaris Mendioro, οι οποίοι μαζί αυτή την απόδοση του Almalbis “Χρήματα για τα τρόφιμα” χρησιμοποιώντας ένα Nissan X-Trail.

Αυτή η ειδική διάταξη του hit single της Almalbis αποτελείται από ήχους που γίνονται με τις πόρτες αυτοκινήτων, τα καθίσματα και τα σήματα στροφής του Nissan X-Trail. Κατάφεραν ακόμη και να αποσπάσουν ήχους από τα Χαρακτηριστικά Nissan Intelligent Mobility του αυτοκινήτου, όπως ο οπίσθιος συναγερμός διασταυρούμενης κυκλοφορίας, η προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδας, η προειδοποίηση τυφλού σημείου και η ανίχνευση κινούμενων αντικειμένων.

“Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο μοναδικά μουσικά έργα που έχω εργαστεί ποτέ”, μετοχές Almalbis. «Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι κάποιος θα μπορούσε να κάνει μουσική με ένα όχημα, αλλά ανακαλύπτοντας περισσότερα για το Nissan X-Trail και το Nissan Intelligent Mobility, συνειδητοποίησα ότι είναι πράγματι δυνατό. Αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για τον Ζσάρη και ε( χωπίσω να εξερευνήσουμε την τέχνη μας, και ελπίζουμε ότι αυτό θα εμπνεύσει όλους να παραμείνουν δημιουργικοί, ενώ θα παραμείνουν ασφαλείς στο σπίτι».

«Αυτή είναι η επιτομή μιας δημιουργικής πρόκλησης», προσθέτει ο Mendioro. “Με ανάγκασε να σκεφτώ έξω από το κουτί, ενώ είναι στο σπίτι και ήταν μια νέα εμπειρία που μου έδωσε την ευκαιρία να βρει τη δημιουργικότητα οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, από οτιδήποτε!”

“Η πανδημία COVID-19 ήταν μια πρόκληση για όλους μας, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι ακόμη και αν είμαστε διαμένουν ασφαλείς στο σπίτι, μπορούμε ακόμα να ασκήσουμε τη δημιουργικότητά μας ” λέει ο Atsushi Najima, Nissan Φιλιππίνες Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. “Ως το πρώτο όχημα στις Φιλιππίνες που μεταφέρει το Nissan Intelligent Mobility, το Nissan X-Trail διαθέτει μια μοναδική σειρά ήχων που συμβάλλει στη δημιουργία μιας ασφαλούς εμπειρίας τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους επιβάτες. Το Nissan X-Trail είναι πραγματικά ένα όχημα που εμπνέει δημιουργικότητα και πάθος. Η φύση του Nissan X-Trail, και αυτή η δημιουργική προσπάθεια, είναι ένα πραγματικό παράδειγμα για το πώς εμείς στη Nissan είναι σε θέση να δημιουργήσουν τολμηρές καινοτομίες, ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Nissan X-Trail, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Nissan Φιλιππίνες στο Facebook.

 


Leave a Reply