Η νεώτερη διαφήμιση του DOT χαρακτηρίζει τα αγαπημένα κορίτσια Powerpuff σας

(SPOT.ph) Ενώ οι Φιλιππίνες κατέγραψαν ένα ρεκόρ διεθνών τουριστικών αφίξεων το 2019, ο κλάδος έχει λάβει ένα τεράστιο πλήγμα εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19 το 2020. Οι τοπικοί τουριστικοί προορισμοί έπρεπε να κλείσουν, τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα έπρεπε να κλείσουν, και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έπρεπε να σταματήσουν να δέχονται επισκέπτες από τότε που επιβλήθηκε η καραντίνα της κοινότητας στη χώρα το Μάρτιο. Και ακόμη και με λιγότερους περιορισμούς, δεν μοιάζει με τους τουρίστες θα πάει πίσω στο backpacking γύρω από τα νησιά μας οποτεδήποτε σύντομα. Σε μια προσπάθεια να φέρει πίσω τους επισκέπτες και να ξεκινήσει τουρισμού και την οικονομία μας, το Υπουργείο Τουρισμού συνεργάστηκε με Cartoon Network για μια νέα διαφήμιση εκστρατεία που χαρακτηρίζει τα κορίτσια Powerpuff.

Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε με μια ειδοποίηση S.O.S. στα κεντρικά γραφεία των Κοριτσιών Powerpuff: “Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ταξιδεύουν με ασφάλεια,” πηγαίνει η κλήση. Blossom, Φυσαλίδες, και Buttercup πάει για να διευκρινίσει (κυριολεκτικά!) μια εύκολη στην παρακολούθηση λύση: S.A.F.E.T.R.I.P. Η φράση των οκτώ γραμμάτων σημαίνει:

Αποστειρώνουν
Αποφύγετε τις μαζικές συγκεντρώσεις
Μάσκες προσώπου
Elecronic πληρωμές
Έλεγχος θερμοκρασίας
Κανόνες και κανονισμοί
Πληροφορίες
Φυσική αποστασιοποίηση
Το Υπουργείο Τουρισμού τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε ότι είναι η επιτάχυνση των προσπαθειών μάρκετινγκ με τη στόχευση των χωρών ως επί το πλείστον ανεπηρέαστες από την πανδημία, όπως η Ευρώπη και η Βόρεια Αμερική. Εκτός από το δίκτυο κινούμενων σχεδίων, κοιτάζουν επίσης στις αγγελίες αέρα σε άλλα δίκτυα όπως CNN, εθνικό γεωγραφικό, CNBC, BBC, ανακάλυψη, και Nickelodeon.

Γεια σας, Παρατηρητές! Δείτε μας στο Viber για να συμμετάσχετε στην Κοινότητά μας και να εγγραφείτε στο Chatbot μας.

 


Leave a Reply