Καλά νέα: Το αγαπημένο σας guess τζιν παίρνουν μια στροφή για την αειφόρο

“Το νέο φυσιολογικό” είναι ένας όρος που είναι ρίχνονται γύρω από πολλά τον τελευταίο καιρό, από τα άρθρα ειδήσεων και facebook λεζάντες σε συνομιλίες με τους φίλους και την οικογένειά σας. Αλλά αν το σκεφτείς, τα πράγματα απέχουν πολύ από το να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε φυσιολογικό. Αν μη τι άλλο, τα πρόσφατα γεγονότα μας έχουν διδάξει ότι παλιά κανονική μας δεν ήταν πραγματικά λειτουργεί έξω για όλους, και ότι πρέπει να γίνουν περισσότερες αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος μας.

Για τη μόδα, ήταν μια κλήση αφύπνισης για να υιοθετήσουν πιο αργή, πιο βιώσιμες πρακτικές- όχι μόνο για εμάς τους αγοραστές, αλλά και για τα ίδια τα εμπορικά σήματα. Ένα εμπορικό σήμα ένδυσης που βγήκε και δήλωσε ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερα είναι GUESS-και σίγουρα έβαλε τα χρήματά της, όπου η εμπορία του είναι με πραγματικά να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο παράγονται τα ρούχα της.

Η GUESS σηματοδοτεί τη σειρά της για την οικολογική συνείδηση με τη συλλογή SMART GUESS, η οποία αποτελείται από σοβαρά κομψά, περιβαλλοντικά συνειδητά ρούχα που κατασκευάζονται με προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμα υλικά που είναι οργανικά, ανακυκλωμένα ή υπεύθυνα.

Κάθε αντικείμενο της συλλογής γίνεται με 20-100% πιστοποιημένα βιώσιμα υλικά. Τα εν λόγω υλικά περιλαμβάνουν οργανικό και ανακυκλωμένο βαμβάκι, πολυεστέρα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, ακόμα και TENCEL™ x REFIBRA™ ίνες κατασκευασμένες από ανανεώσιμες πηγές ξύλου από δάση με βιώσιμη διαχείριση. Και πέρα από το ίδιο το υλικό, τα ρούχα γίνονται με λιγότερο νερό και με καινοτόμες μεθόδους παραγωγής που μειώνουν τα απόβλητα και τις συνολικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους.

Αυτό σημαίνει ότι το καταπληκτικό denim και τζιν GUESS έχει κάνει για τα τελευταία 40 χρόνια έχουν σίγουρα ισοπεδωθεί από την άποψη της φιλικότητας προς το περιβάλλον-φιλικό-ειδικά αν σκοπεύετε να τα φορούν ξανά και ξανά μέχρι να φτάσουν σε αυτό το στάδιο όλοι αγαπάμε όπου είναι άνετα και μαλακά. Όπως κάνουμε με όλα τα αγαπημένα μας ζευγάρια τζιν, είτε είναι τοποθετημένα, αναλαμπή, ή χαλαρή.

Αυτές οι βιώσιμες πρακτικές είναι επίσης τυπωμένες μπλούζες της συλλογής SMART GUESS, κομψά κουμπιά και κλασικά μπλουζάκια για άνδρες και γυναίκες. Είναι σταθερή απόδειξη ότι μπορείτε να είστε κομψός και οικολογικός-συνειδητός συγχρόνως.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Μέχρι το 2021, η GUESS στοχεύει στο 25% του συνόλου των denim και των ενδυμάτων της να πληρούν τα πρότυπα των βιώσιμων υλικών και διαδικασιών που έχει θέσει αυτή η συλλογή. Επιπλέον, η μάρκα ψάχνει να έχει το 20% του βαμβακιού της που προέρχεται από την Πρωτοβουλία Καλύτερου Βαμβακιού.

Μπορείτε να βρείτε τη συλλογή SMART GUESS σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της μάρκας σε εθνικό επίπεδο. Και αν θέλετε να μείνετε επιπλέον ασφαλείς και να μείνετε σε εσωτερικούς χώρους, μπορείτε επίσης να ψωνίσετε τη συλλογή στην τοπική επίσημη ιστοσελίδα GUESS.

 


Leave a Reply