Ο Robert Alejandro αποτίει φόρο τιμής στην Gilda Cordero-Fernando μέσα από δροσερά πορτρέτα

(SPOT.ph) Η Gilda Cordero-Fernando (4 Ιουνίου 1932 – 27 Αυγούστου 2020) ήταν μία από τις πιο παραγωγικές καλλιτέχνες της εποχής της. Ήταν συγγραφέας, εκδότης, εκδότης, παραγωγός, και σχεδιαστής μόδας-και με αυτά τα πολλά καπέλα ήρθε το πιο ενδιαφέρον OOTDs (ακόμη και πριν OOTD ήταν ένα πράγμα). Ως φόρος τιμής στην πολιτιστική εικόνα, φιλιππίνων καλλιτέχνηRobjert Alejandro έχει κάνει ψηφιακά σχέδια των δροσερών προσωπικοτήτων και την ανάρτηση τους στη σελίδα του στο Instagram από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

“[Ο Fernando ήταν] ένας καλός φίλος και κάποιος που αγαπώ πραγματικά και κοιτάζω προς τα πάνω. Gilda χρησιμοποιείται για να ντύσει σε ένα τέτοιο δροσερό και ενδιαφέρον τρόπο. Αυτός είναι ο τρόπος μου να κοιτάζω (και να ζωγραφίζω) το «Gilda’ του κόσμου. Χρειαζόμαστε σίγουρα περισσότερα από αυτά,” Alejandro εξηγεί σε μια online ανταλλαγή με SPOT.ph.

Έχει μέχρι στιγμής σκιαγραφήσει πορτρέτα του 67-year-old λάτρης της μόδας Tessie Singson (γνωστός και ως Lola Androgynous), Σιγκαπούρης επιχειρηματίας μόδας Arissa Cheo, 99-year-old Αμερικανός interior designer Iris Apfel, Φιλιππινέζα σχεδιαστής μόδας-slash-μουσικός Kate Torralba, Αμερικανός τραγουδιστής Cher, και πολλά άλλα. Παίρνει Alejandro λιγότερο από μία ώρα για να τελειώσει ένα ψηφιακό πορτρέτο.

Ο καλλιτέχνης ζητά επίσης προτάσεις για το ποιος θα ζωγραφίσει μέσω της σελίδας του στο Instagram. “Κάποιος ιδιόμορφος, artsy, δροσερός και απολύτως θαυμάσιος ακριβώς όπως την αγάπη μου, #GildaCorderoFernando,” που ταχυδρομήθηκε.

 


Leave a Reply