Πολλαπλασιάζοντας φιλιά, καλλιέργεια σπόρων στην κοιλιά σας: 10 παράξενα πράγματα που πιστεύαμε ως παιδιά

(SPOT.ph) Ως παιδιά, δεν ξέραμε καλύτερα από το να εμπιστευόμαστε αυτά που μας λένε οι ενήλικες ενώ μεγαλώναμε. Δεν είχαμε αμφιβολίες για τον κόσμο, μετά από όλα, και είναι σκεπτικιστής δεν ήταν ένα μεγάλο μέρος του πράγματος όταν είστε νέοι. Υπήρχαν δεισιδαιμονίες και αστικούς θρύλους που πιστεύαμε ότι είναι αλήθεια, επειδή οι παππούδες μας το είπαν, απειλές που πιστεύαμε μόνο και μόνο επειδή η μαμά μας το είπε, και άλλες παράξενες οδηγίες που ακολουθήσαμε κατά γράμμα επειδή το είπαν οι φίλοι μας.

Επίσης διαβάστε:
10 Fun τηλεοπτικές εκπομπές που σχολείο ’90 παιδιά
10 πράγματα μόνο ’90 φοιτητές θα γνωρίζουν
10 δροσερά πράγματα που ήταν στη λίστα επιθυμιών κάθε ’90s kid

Για λίγο throwback σε απλούστερες ημέρες, εδώ είναι 10 αστεία αλλά γελοία πράγματα που πιστεύαμε ότι είναι αλήθεια:
Τα φιλιά θα μπορούσαν να πολλαπλασιαστούν αν τα φροντίσεις.
Αν ποτέ δεν πίστεψες ότι τα Φιλιά γεννούν περισσότερα Φιλιά, τότε τι είδους παιδική ηλικία είχες; Αστειεύοντας κατά μέρος, οι περισσότεροι από εμάς φρόντισε την παροχή μας φιλιά-μικρές, ημιδιαφανείς πλαστικές χάντρες που απορροφούν και κατέχουν άρωμα-νομίζοντας ότι θα αναπτυχθούν και να παράγουν περισσότερα. Μερικοί μπορούν να τους έχουν βάλει ακόμη και μέσα μεταξύ των σφαιρών βαμβακιού και να τους στοιβάζονται μέσα στα πλαστικά εμπορευματοκιβώτια ταινιών. Σίγουρα δεν πολλαπλασιάστηκε, αλλά ήταν το πρώτο μας βήμα προς την κατεύθυνση να είμαστε υπεύθυνοι για κάποιον ή κάτι άλλο. Ακόμη και Nadine Lustre έπεσε για αυτό το “απάτη.”

Η εύρεση μιας αδέσποτης βλεφαρίδας στο μάγουλό σας ήταν παράδεισος-που στέλνεται –όταν ήμασταν παιδιά τουλάχιστον-επειδή θα μπορούσαν υποθετικά να κάνουν τις επιθυμίες μας πραγματικότητα. Σε μία έκδοση, είστε υποτίθεται για να πατήσετε την εν λόγω βλεφαρίδα μεταξύ αντίχειρα και δείκτη σας, ενώ κάνει μια ευχή? στη συνέχεια, προβλέψτε αν είναι κολλήσει “up” (δείκτης σας) ή “κάτω ” (αντίχειρά σας). Το να πάρεις μια σωστή απάντηση ήταν εγγύηση ότι οι θεοί σε άκουσαν.

Οι τελικές εξετάσεις ήταν ο όλεθρος της ύπαρξής μας ως μαθητές. Αλλά ακριβώς σε περίπτωση που δεν μελετήσαμε αρκετά, βασιζόμασταν στην πανάρχαια πεποίθηση της τοποθέτησης των βιβλίων ή των αναθεωρητών μας κάτω από το μαξιλάρι έτσι μπορούμε να «απορροφήσουμε» τη γνώση εν μία νυκτί.

Αριθμός προσκρούσεων στην παλάμη = αριθμός μελλοντικών παιδιών
Υπάρχουν μερικές μέθοδοι που λένε την τύχη που εξακολουθούμε να πιστεύουμε ακόμη και ως ενήλικες. Αλλά ως παιδιά, υπήρχε ο αλάνθαστος τρόπος να πούμε πόσα παιδιά θα είχαμε. Μόλις ζητήσατε από τον φίλο σας να πιέσει στο κάτω μέρος της παλάμης σας πάνω από τον καρπό σας, και ο αριθμός των προσκρούσεων ή κύκλων που εμφανίστηκαν θα ήταν ίσος με τον αριθμό των μελλοντικών απογόνων σας.

Σίγουρα, θα μπορούσε να είναι αλήθεια ότι το έδαφος στο οποίο βρισκόταν το σχολείο σας ήταν ένα παλιό νεκροταφείο, ειδικά αν πήγατε σε ένα καθολικό σχολείο. Αλλά μπορεί επίσης να μην είναι, σωστά; Ποιος ξέρει; Πιστεύαμε ακόμα αυτούς τους αστικούς θρύλους, μαζί με τις ιστορίες φαντασμάτων των νεκρών μοναχών που περπατούν στους διαδρόμους.

 


Leave a Reply