10 Γεμάτο δράση της Νότιας Κορέας Ταινίες για να παρακολουθήσετε αν #Alive πήρε pumpin καρδιά σας »

Δεν μπορούμε να βάλουμε το δάχτυλό μας σε αυτό, αλλά υπάρχει κάτι για το 2020 που μας κάνει να σκεφτούμε το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε. Αν top 10 λίστα του Netflix είναι κάτι για να πάει από, φαίνεται ότι Pinoys είναι σίγουρα ιππασία ς το γεμάτο δράση τρένο αποκάλυψη, πάρα πολύ. Νοτιοκορεάτικη υπερπαραγωγή χτύπησε #Alive έχει βασιλεύει υπέρτατη στην πρώτη θέση αυτές τις τελευταίες ημέρες και αν έχετε μια λαχτάρα για περισσότερες αίμα-άντληση, αδρεναλίνη γεμάτο ταινίες, σας έχουμε καλύψει. Δεν υπάρχει καμία έλλειψη επικών ταινιών θρίλερ από τη Νότια Κορέα και παραθέτουμε μερικά που αξίζουν να είναι στη λίστα σας πρέπει να παρακολουθήσετε.

Επίσης διαβάστε:
10 Πιάνοντας ταινίες ζόμπι μπορείτε να μεταδώσετε σε ροή στο Netflix
10 Κορεατικά Ταινίες για να παρακολουθήσετε αν σας άρεσε Βασίλειο
10 Υποτιμημένη Ασιατική Ψυχολογική Τρόμου Flicks Αξίζει Binge-Watching

Ετοιμάστε τα νεύρα σας: Εδώ είναι περισσότερες ταινίες της Νότιας Κορέας για να θέσει στη λίστα παρακολούθησης σας:
Πιστέψτε μας: Κανείς δεν είναι ποτέ έτοιμος για αυτό το ψυχολογικό θρίλερ. Η ταινία του Park Chan Wook το 2003 δεν έχει ακόμη αντιστοιχιστεί από την άποψη των τέλεια διαμορφωμένων σχεδίων εκδίκησης, αλλά ποιος αναζητά εκδίκηση σε ποιον και το πιο σημαντικό, για ποιο λόγο, θα σας αφήσουμε να μάθετε. Oh Dae Su (Choi Min Sik) είναι νοτιοκορεάτης μέσος joe σας που λαμβάνεται και φυλακίζεται σε ένα μοτέλ-όπως δωμάτιο για 15 χρόνια χωρίς προφανή λόγο. Τελικά αποφυλακίζεται τόσο απότομα όσο απήχθη, αφήνοντάς τον να ακολουθήσει ένα παράξενο ίχνος προσεκτικά τοποθετημένων στοιχείων στους απαγωγείς του.

Πριν ο Bong Joon Ho μας ευλογήσει όλους με το Parasite το 2019, σκηνοθέτησε αυτό το υπερπαραγωγή για ένα τερατώδες πλάσμα του ποταμού που επιτίθεται σε κατοίκους της πόλης. Gang Du (Song Kang Ho) είναι ένας πωλητής σνακ του οποίου το μοναχοπαίδι, Hyun Seo (Go Ah Sung), λαμβάνεται από ένα τέρας που αναδύεται από το κοντινό ποτάμι. Εν μέσω του στρατού και της κυβέρνησης που προσπαθούν να σκοτώσουν το τεράστιο πλάσμα, Gang Du και η οικογένειά του πάει σε μια επική αποστολή αυτοκτονίας για να σώσει Hyun Seo.

Αν είσαι μέσα για να νιώσεις πραγματικά ζωντανός, τότε κοίτα τον Τσέις. Αυτή η ταινία δράσης ακολουθεί ντροπιασμένος μπάτσος-γύρισε-νταβατζής Joong Ho (Kim Yoon Seok) των οποίων οι έχουν χαθεί ένα προς ένα. Στέλνει άθελά του ένα από τα “κορίτσια του,” Mi Jin (Seo Young Hee) για την ψυχοπαθής serial killer πίσω από τα πρόσφατα εγκλήματα, πυροδοτώντας έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να την σώσει. Joong Ho προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις παλιές επαφές του στην αστυνομία για να συλλάβει το δολοφόνο σε αυτό το άγριο κυνηγητό.

Πριν από τον Τζον Γουίκ, υπήρχε ο Τσα Ταε Σικ (Γουόν Μπιν). Tae Sik είναι ο χαμηλών τόνων ιδιοκτήτης ενός μικρού ενεχυροδανειστήριο-με ένα καλό από ένα επικίνδυνο και μυστηριώδες παρελθόν. Μπλέκεται στα εγκλήματα ενός συνδικάτου, οδηγώντας τον να πάει σε ένα αιματηρό επικό κυνήγι, αποφεύγοντας την αστυνομία για να σώσει το ένα άτομο που σημαίνει κάτι γι ‘αυτόν: ο μοναδικός φίλος του, So Mi (Kim Sae Ron), η νεαρή κόρη ενός go-go χορευτή. Fun γεγονός: Όπως και #Alive όταν παρουσιάστηκε στα θέατρα, Ο άνθρωπος από το πουθενά κατέχει τη διάκριση του να είναι η υψηλότερη-αποκόμιση ταινία του 2010 στη Νότια Κορέα.

Μπορεί να θέλετε να είστε σίγουροι ότι είστε σε ένα συναισθηματικά σταθερό μέρος πριν παρακολουθήσετε αυτή την ταινία. Kim so Hyun (Lee Byung Hun) είναι ένας αξιωματικός πληροφοριών ευτυχώς ασχολούνται με Jang Joo Yun (Oh San Ha)-μέχρι να γίνει το τελευταίο θύμα της βάναυσης serial killer Jang Kyung Chul, που παίζεται από Choi Oldboy του Min Sik. Ένας συντετριμμένος τόσο Hyun ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Καθώς ακολουθεί το παιχνίδι γάτα-και-ποντίκι, έτσι Hyun καταφέρνει να συλλάβει δολοφόνος εραστή του, τον βασανίζει, στη συνέχεια, τον αφήνει να πάει και πάλι-ξεκινώντας ένα αιματηρό παιχνίδι που πραγματικά σας κάνει να αμφισβητήσει ποια υποτίθεται ότι είναι ο διάβολος.

 


Leave a Reply