10 τυχαίες φωτογραφίες για να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας: Δεν-Σας-Συνηθισμένος Κέικ Αφοσίωση

Κέικ, ξέρουμε ότι τους αγαπάς. Σοκολάτα, μάνγκο, καραμέλα, cheesecake, καλό, ακόμη και κέικ παγωτού! Αλλά TBH, υπάρχει ένα κλασικό είδος που Pinoys παντού αγαπούν περισσότερο, και δεν είναι καν μια γεύση: κέικ αφοσίωση. Τους βλέπεις σε κάθε πάρτι γενεθλίων, βάπτιση, αποφοίτηση, πάρτι για τις εξετάσεις με δίπλωμα οδήγησης (Τι; Αυτό δεν είναι ένα πράγμα;), και τι-έχει-σας. Για αυτήν την έκδοση, σας ζητήσαμε παιδιά για τις πιο αστείες αφιέρωση που έχετε δει στα κέικ και ο Θεός σας παρέδωσε.

Για την έκδοση της επόμενης εβδομάδας του Random Photos, θέλουμε να δούμε ξεκαρδιστικές πινακίδες που έχετε δει στους δρόμους. Οι τυχαίες πινακίδες του δρόμου —και δεν εννοούμε το γεωγραφικό είδος, αν και και αυτές λειτουργούν επίσης— μπορούν να γίνουν αρκετά, καλά, τυχαίες. Εάν έχετε μια pic του extra-angry “Μην αποκλείσετε το γκαράζ” σε παράξενα “Προσοχή: Προσοχή” προειδοποιητικά σημάδια, στείλτε τα σε [email protected] Ποιος ξέρει; Μπορεί να προσγειωθεί στην έκδοση της επόμενης εβδομάδας!

Έχεις κάτι αστείο να υποβάλεις; Στείλτε μας e-mail στο [email protected] και θα το μοιραστούμε ευχαρίστως. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε πιστώσεις φωτογραφία!


Leave a Reply